Nieuws & In de Media

#Opfleurpost voor de Pelgromhof!

19-03-2020

Onze bewoners kunnen in deze onzekere en onrustige tijd wel iets positiefs gebruiken. Zo zagen we het mooie initiatief van onze collega’s bij @Liemerije en @attentzorgenbehandeling. Dit initiatief nemen wij graag over als kettingreactie en we nodigen onze collega’s uit in de regio om dit ook te doen  :-).

 

Door de genomen maatregelen i.v.m. het coronavirus krijgen onze bewoners geen bezoek van naasten en zijn groepsactiviteiten afgelast. Een enorm gemis. Hoe mooi zou het zijn als we onze bewoners wat op kunnen fleuren?

 

Wij willen dan ook vragen of jullie met de kinderen, kleinkinderen, klasgenootjes, neefjes en nichtjes mooie tekeningen zouden willen maken of een kaartje willen sturen of wellicht een briefje. Dit kan online, via bijvoorbeeld Greetz. Maar misschien heb je nog wel ergens een postzegel liggen. Via mail een lief berichtje kan ook, wij printen deze dan uit. Mail naar info@pelgromhof.nl met als onderwerp ‘opfleurpost’! Wij verzamelen alle post die er hopelijk massaal binnenkomt en verdelen deze onder de bewoners.

 

#opfleurpost #liefvoorelkaar #zorgvoorelkaar

 

Doen jullie mee?

Post kan gestuurd worden naar:

Pelgromhof
T.a.v. de receptie/opfleurpost
Postbus 280
6900 AG Zevenaar