Nieuws & In de Media

Percura Zorg - wonen met zorg waar nodig

22-02-2016

Vorige week heeft  Percura Zorg een nieuw logo gekregen. Daarnaast is ook onze slogan “wonen met zorg waar nodig” toegevoegd aan het logo. Het nieuwe logo beeld voor ons een aantal elementen uit:

  • Huisje

  • Zes kernpunten

Huisje

Percura Zorg biedt huisvesting aan zorgbehoevende ouderen. Onze eerste locatie, de Pelgromhof in Zevenaar, bestaat uit 48 appartementen. Op het moment zijn er nog een aantal andere locaties in ontwikkeling. Hier hoort u snel meer over.

Zes kernpunten

Percura Zorg staat voor de volgende zes kernwaarden:

  1. Persoonlijk: we hebben respect en aandacht voor elkaar.
  2. Oprecht: we zijn open en eerlijk. We werken samen en we menen wat we zeggen.

  3. Toonaangevend: we nemen graag initiatief. Door bewezen ondernemerschap en pionier in bedrijfsvoering.

  4. Excellent: we willen de beste zijn, en doen er alles aan om tevreden medewerkers en bewoners te hebben en doelstellingen te realiseren.

  5. Vernieuwend: door continu met onze partners samen te werken kunnen we ons concept vernieuwen en aanpassen aan de behoefte van onze bewoners.

  6. Daadkrachtig: we werken met passie en gedrevenheid.

Wonen met zorg waar nodig

Onze slogan “wonen met zorg waar nodig” hebben we toegevoegd aan het logo zodat direct duidelijk is waar wij voor staan. Wij bieden onze klanten zorg die geheel is aangepast aan hun wensen.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat ouderen die bij ons wonen onderdeel blijven uitmaken van het maatschappelijk verkeer. Daarom zijn onze locaties altijd dicht bij het centrum. Ook onze activiteiten zijn hierop gericht. Onlangs kwam bijvoorbeeld een carnavalsvereniging langs bij de Pelgromhof om samen met onze bewoners carnaval te vieren. Ook komen er regelmatig kinderen van een nabijgelegen basisschool op bezoek om te gaan knutselen met de ouderen. Verder worden er nog tal van activiteiten georganiseerd, waar iedereen uit de omgeving aan mee mag doen.

Percura Zorg en Pelgromhof op Facebook

Om het verschil tussen de organisatie Percura Zorg en de locatie de Pelgromhof, duidelijker te maken is er nu aparte Facebook pagina voor beide. Wilt u de ontwikkelingen blijven volgen van Percura Zorg? Ga dan naar http://www.facebook.com/percurazorg.Op de hoogte blijven van wat er allemaal in de Pelgromhof te doen is? Ga naar http://www.facebook.com/pelgromhof. Door op beide pagina’s op ‘vind ik leuk’ te klikken, kunt u alle berichten blijven volgen.

Erkend leerbedrijf

Sinds deze week zijn Percura Zorg als organisatie en onze locatie de Pelgromhof een erkend leerbedrijf. Hiermee bieden wij leerlingen van het mbo en hbo de gelegenheid om ervaring op te doen in ons bedrijf. Dit kan voor de onderdelen facilitair, horeca, juridisch, administratie, hrm, pr en marketing.

Video opnames

Op dinsdag 23 februari worden er video opnames gemaakt voor RTL VT Wonen. In dit programma wordt aandacht geschonken aan de woon en zorg oplossing van de Pelgromhof. De uitzending is op 5 maart, om 16.00 bij RTL 4.