Nieuws & In de Media

Nog enkele woon-zorgappartementen te huur!

28-06-2016

Is thuis wonen geen optie meer, maar wilt u wel graag zelfstandig wonen? Dan is een appartement in de Pelgromhof wellicht iets voor u. Wij hebben nog enkele woon-zorgappartementen te huur, in hartje Zevenaar.

In de Pelgromhof heeft u de beschikking over een eigen appartement met alle benodigde voorzieningen. Er is een vast team van professionele verzorgenden en verpleegkundigen aanwezig die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Zo ziet u steeds een vertrouwd gezicht. Ook is er bij de receptie altijd iemand aanwezig die u kan helpen.

Anders dan in een reguliere zorginstelling heeft u veel zelfstandigheid. U bepaalt zelf wat u dagelijks doet. Alles mag, maar niks hoeft. Ook bepaalt u zelf hoeveel zorg u wilt ontvangen. Wij stemmen dit af op uw wensen en behoeftes.

Verder kunt u iedere dag genieten van een verse maaltijd in het restaurant, die wordt bereid door onze eigen Chef-kok. Samen met andere bewoners en ouderen uit de buurt kunt u meedoen aan een variërend aanbod van activiteiten. Daarnaast heeft de Pelgromhof een uitgebreid medisch plint: een fysiotherapeut, prikpost, diëtist-acupuncturist, pedicure en een specialist ouderengeneeskunde. Zo heeft u alle voorzieningen dichtbij.

Wij hebben nog een aantal kamers te huur voor vast en tijdelijk verblijf. U komt voor een kamer in aanmerking wanneer u een zorgindicatie heeft van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). U kunt in een tijdelijke kamer verblijven wanneer u plotseling zorg nodig heeft, bijvoorbeeld na een operatie. Van hieruit kunt u ook naar een kamer voor vast verblijf verhuizen.

Bij onze receptie kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.