Nieuws & In de Media

Financieel administratieve duizend poot

02-10-2023 - Zevenaar

Percura Zorg is voor haar locaties de Pelgromhof in Zevenaar en Maria-Postel in Keijenborg op zoek naar een Financiële administrative duizend poot. Heb je ervaring in een soortgelijke functie, liefst in de zorg en ben je betrouwbaar en servicegericht? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel!

Bedrijfsprofiel Percura Zorg

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, huishouding en keuken is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken. 

Wat ga je doen  

Om onze administratie verder vorm te geven zoeken wij een integere en nauwkeurige financiële topper die beschikt over een MBO-diploma niveau 4 financieel en ervaring heeft in een soortgelijke functie, liefst in de zorg.

Neem voor meer informatie of vragen over deze functie contact op met Ina Teunissen, Financieel Manager, of Suzette Cobussen, HR-Manager, via email of telefoon 085-4019684. U kunt uw solictitaie mailen naar hrm@pelgromhof.nl