Nieuws & In de Media

Facilitair medewerk(st)er

13-05-2022

Voor onze locatie in Keijenborg, Maria-Postel, is Percura Zorg op zoek naar een nieuwe collega om ons facilitaire team mee uit te breiden. Is jouw visie: “Opgeruimd staat netjes” en wil jij als facilitair medewerker bijdragen aan een prettige, schone en veilige leefomgeving voor onze bewoners in een enthousiast en klein team? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel! Het gaat om een functie van 28 uur per week. 

 

Bedrijfsprofiel Percura Zorg

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, huishouding en keuken is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken. 

 

Wat ga je doen

Volgens onze visie “samen zorgen we ervoor dat ouderen de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen” zorg jij als facilitair medewerker voor een rustige, schone en nette leefruimte voor onze bewoners en ben je tijdens de schoonmaak veelal het eerste aanspreekpunt. Wanneer onze bewoners hulp nodig hebben, dan weet jij de juiste afdeling of persoon in te schakelen om onze bewoners verder te helpen. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen. Als facilitair medewerker start je samen met jouw collega’s en facilitair manager de dag en bespreken jullie wat de planning is voor die dag. Vervolgens ga je samen aan de slag om de appartementen van onze ouderen, de openbare ruimtes, het restaurant en de kantoorruimtes schoon te maken en te onderhouden. 

 

Wat vragen we van je?

Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme, goede sociale vaardigheden en de nodige relevante werkervaring in de schoonmaak. Als facilitair medewerker heb je affiniteit met ouderen, je kan inspelen op hun behoeften en je bent een daadkrachtige, zelfstandige, integere en flexibele collega die deel uitmaakt van een team waarin samenwerken en elkaar waarderen van groot belang is. Ook werk je volgens vastgestelde protocollen en richtlijnen op het gebied van veiligheid, Arbo en sociale hygiëne. Je hebt een flexibele houding met een glimlach en je staat open voor verandering en verbetering. Dagen en werktijden bepalen we in overleg met elkaar en liggen tussen 08.00 uur en 16.00 uur en je werkt volgens een rooster 28 uur per week waarin je van grote waarde bent voor onze bewoners. Hoe leuk is dat! 

 

Wat kunnen we je bieden

Vrijheid, vertrouwen en ondersteuning zodat jij jouw werk goed kunt uitoefenen. Daarnaast bieden we in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring, markconform en passend bij de functie. 

 

Meer informatie?

Wil je bij ons team horen? Je bent van harte welkom! Twijfel je nog of heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Jesper Sanders, Facilitair Manager, of Suzette Cobussen, HR-Manager, via telefoon 085-4019684. 

 

Solliciteren

Wij zijn benieuwd wie je bent en willen graag jouw sollicitatie ontvangen. Voel je je door ons uitgedaagd? Stuur dan jouw motivatie en CV naar: hrm@pelgromhof.nl

Bij indiensttreding vragen we om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

 

 

Deel dit bericht

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha