Nieuws & In de Media

Financieel Manager / MT Lid

01-12-2022

Percura Zorg is voor haar locaties de Pelgromhof in Zevenaar en Maria-Postel in Keijenborg op zoek naar een Financiële topper die financiële stromen beheert en cijfers analyseert en interpreteert. Heb je ervaring in een soortgelijke functie, liefst in de zorg en ben je betrouwbaar en servicegericht? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel! Het gaat om een functie van 32 uur per week. Je standplaats is Zevenaar en je rapporteert aan de directie. 

 

Bedrijfsprofiel Percura Zorg

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, huishouding en keuken is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken. 

 

Wat ga je doen  

Onze baan als Financieel manager is gevarieerd en bestaat uit praktisch uitvoerende taken en adviserende en controlerende taken. Je ondersteunt en adviseert de directie gevraagd en ongevraagd bij financiële vraagstukken en je draagt bij aan optimalisatie van administratieve processen, managementinformatie en het verder vormgeven en uitbreiden van de financiële administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een accurate verwerking van de financiële administraties, het periodiek verzorgen van managementrapportages, het samenstellen van het jaarrekeningdossier, liquiditeitenbeheer, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer en je verzorgt de loonadministratie voor alle medewerkers. In deze functie maak je onderdeel uit van het MT en werk je zelfstandig, maar werk je ook intensief samen met je collega, de administratief medewerker en collega’s van andere delingen die je helpt om de financiële vertaalslag te maken van hun activiteiten. Hoe leuk is dat! 

 

Wat verwachten we van jou? 

Om de financiële afdeling verder vorm te geven zoeken wij een betrouwbare, innovatieve en servicegerichte financiële topper die in staat is om zelfstandig besluiten te nemen en zoekt naar efficiency. Je beschikt over een HBO diploma richting financieel / economisch en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, liefst in de zorg. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede dosis analytisch denkvermogen, je toont initiatief en je hebt een commerciële instelling. Daarnaast weet je anderen te motiveren, enthousiasmeren waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling van het team en heb je een uitstekende beheersing van Microsoft Office Excel & Exact.  

 

Wat kunnen we je bieden 

Wil je bij ons leuke enthousiaste team horen? We bieden een afwisselend en breed takenpakket in een woon-zorg-instelling die sterk in beweging is en waar ruimte is voor initiatief. We bieden een uitdagende verantwoordelijke baan met in eerste een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring, markconform en passend bij de functie. De arbeidsduur bedraagt 32 per week en wordt in overleg met jou bepaald. 
 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen over deze uitdagende functie contact op met Frank Sanders, Directeur, of Suzette Cobussen, HR-Manager, via 085 401 96 84. 

 

Solliciteren

Ben je ervan overtuigd dat deze centrale financiële hoofdrol bij je past en heb je zin om in het nieuwe jaar aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie en CV voor 16 december 2022 naar: hrm@pelgromhof.nl

 

Als wij denken dat je bij onze mooie woon-zorg-instelling past, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek & vrijblijvende kop koffie in week 51. Vervolgens volgt bij een match een arbeidsvoorwaardengesprek. 

 

Bij indiensttreding vragen we om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

 

 

Deel dit bericht

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha