Nieuws & In de Media

Medewerk(st)er Receptie front- en backoffice

20-12-2021

Percura Zorg is voor de locatie Maria-Postel in Keijenborg op zoek naar een gastvrije en proactieve medewerk(st)er Receptie Front- en backoffice. Wil je een hoofdrol in de zorg, een bijdrage leveren aan “Samen zorgen we ervoor dat ouderen de zorg krijgen die ze verdienen” en ben jij de spin in het web en het visitekaartje naar onze bewoners en gasten? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel! Het gaat om een functie van 32 uur per week. Je standplaats is Keijenborg en je rapporteert aan de directie.  

 
Bedrijfsprofiel Percura Zorg 

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, huishouding, dagbesteding en keuken is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken.  

 
Wat ga je doen   

Als Medewerk(st)er Receptie front- en backoffice ben jij het eerste aanspreekpunt van Percura Zorg en het visitekaartje naar onze bewoners en gasten. Op vriendelijke en correcte wijze ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van de operationele werkzaamheden achter de receptie, zowel face-to-face als telefonisch. Je voert de front- en backoffice werkzaamheden zelfstandig uit en je werkt adequaat samen met de collega medewerk(st)ers en directie, Een veelzijdige en afwisselende functie waarin je veel contact hebt met mensen. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het servicebureau en kan je ingezet worden voor verschillende administratieve taken, je werkt mee aan de uitvoering van commerciële acties en ondersteunt andere afdelingen indien nodig. Hoe leuk is dat!


Wat vragen we van je?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en beschikt over werkervaring in een vergelijkbare functie. Voor de functie is het beheersen van de Nederlandse taal in woord en schrift een must c.q. een vereiste. Daarnaast heb je kennis van diverse computerprogramma’s ( Word, Excel, PowerPoint en Exact) waarmee wordt gewerkt. Gastgerichtheid met een sociaal karakter is voor jou vanzelfsprekend, dit straal je ook uit. Sta jij bekend als pro-actief, representatief, stressbestendig, een echte teamplayer en voel jij je verantwoordelijk voor de zorgkwaliteit waar Percura Zorg voor staat. Daarnaast woon je in de omgeving van Keijenborg. In het kader van de wet WKKGZ vragen wij alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), deze wordt uiteraard vergoed door Percura Zorg.

 
Wat kunnen we je bieden

Wil je bij ons leuke enthousiaste team horen? We bieden een uitdagende verantwoordelijke baan met in eerste een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring, markconform en passend bij de functie.  

 
Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Suzette Cobussen, HR-Manager, via telefoon 085-4019684.  

 
Solliciteren Ben je ervan overtuigd dat deze centrale hoofdrol bij onze organisatie bij je past en heb je zin om aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar: hrm@pelgromhof.nl.  
 
Onze collega’s en bewoners kijken uit naar je komst. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

 

 

Deel dit bericht

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha