Nieuws & In de Media

Centraal Roosteraar

19-11-2021

Percura Zorg is in verband met een nieuw op te zetten functie voor de locatie Pelgromhof in Zevenaar en Maria-Postel in Keijenborg op zoek naar een centraal roosteraar. Wil je een hoofdrol in de zorg, een bijdrage leveren aan “Samen zorgen we ervoor dat ouderen de zorg krijgen die ze verdienen” en wil je aan het begin staan van deze nieuw op te zetten functie? Dan staat een kopje koffie voor je klaar en reageer dan snel! Het gaat om een functie van 16 - 36 uur per week. Je standplaats is Zevenaar en je rapporteert aan de directie.

 

Bedrijfsprofiel Percura Zorg

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. In Zevenaar bestaat de locatie uit 50 appartementen voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Keijenborg bestaat de organisatie uit 37 studio’s. Met een enthousiast team van medewerkers in de zorg, huishouding en keuken is Percura Zorg een prettige organisatie om bij te werken.

 

Wat ga je doen

Als roosteraar lever je in deze functie een belangrijke bijdrage aan onze visie ouderenzorg waar de mens centraal staat door het zo optimaal mogelijk benutten van personele capaciteit voor in de zorg en overige afdelingen en door het maken van roosters. Daarnaast analyseer je het proces eromheen en initieer je verbeteringen. Ook onderhoud je het rooster door bij te sturen als dat nodig is of door veranderingen door te voeren en bespreek je knelpunten in het rooster en los je zoveel mogelijk zelfstandig problemen en uitzonderingen op zoals wijzigingen als gevolg van ziekte of andere calamiteiten. Tot slot heb je intensief contact met de Zorg Manager, de directie en leidinggevende van andere afdelingen om het roosterproces goed te laten verlopen. Hoe leuk is dat!

 

Wat vragen we van je? 

Om het plannen en roosteren verder te professionaliseren zoeken wij een proactieve en resultaatgerichte, ervaren roosteraar die een volwaardig gesprekspartner is voor Percurazorg en een goede balans kan vinden tussen medewerkersbelang en organisatiebelang. Je werkt graag in een organisatie die continu in beweging is en jij ziet het als een uitdaging om een goed lopend roosterproces te managen in een omgeving waar de nodige personele wijzigingen plaatsvinden. Je kunt goed plannen en organiseren en behoudt daarbij het overzicht en stelt prioriteiten. Je bent een puzzelaar en werkt in verbinding resultaat- en oplossingsgericht. Je hebt een afgeronde mbo 4-opleiding en bij voorkeur een gecertificeerde opleiding tot roosteraar. Daarnaast heb je kennis van de Arbeidstijdenwet en ervaring met en gespecialiseerde kennis van rooster- en planningsprocessen en -systemen, bij voorkeur met het systeem ONS Nedap. Het heeft een pre als je werkzaam bent geweest in de zorg en bekend bent met de CAO VVT. 

 

Wat kunnen we je bieden

Wil je bij ons leuke enthousiaste team horen? We bieden een uitdagende verantwoordelijke baan met in eerste een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring, markconform en passend bij de functie.

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Koster, Zorg Manager Percurazorg, of Suzette Cobussen, HR-Manager, via telefoon 085-4019684.

 

Solliciteren

Ben je ervan overtuigd dat deze centrale hoofdrol bij onze organisatie bij je past en heb je zin om aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar: hrm@pelgromhof.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

 

 

Deel dit bericht

 

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha