Nieuws & In de Media

Interieurverzorg(st)ers

19-02-2024

Percura Zorg zoekt voor haar locatie, Maria Postel te Keijenborg, meerdere Interieurverzorg(st)ers. Het gaat om een functie van 20-28 uur per week.

 

Percura Zorg is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg. Percura Zorg biedt persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een unieke woonomgeving. Op 1 oktober 2015 heeft Percura Zorg haar deuren geopend in de Pelgromhof te Zevenaar.

 

Onze nieuwe locatie Maria-Postel te Keijenborg bestaat uit 37 kamers voor ouderen die door fysieke en/of mentale achteruitgang niet meer zelfstandig kunnen wonen. Als verzorgende kun jij het verschil maken door deze mensen zorg op maat te bieden, vanuit de visie van Percura Zorg; zorg waar nodig. Je komt te werken in een enthousiast en professioneel team.

 

Wie zoeken wij

Interieurverzorg(st)ers

  • De vacature betreft het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden;
  • De totale werkduur per week ligt tussen de 20 en 28 uur per week;
  • De kandidaten die wij zoeken hebben een proactieve houding en zijn goed in staat om zelfstandig te werken;
  • Ervaring in de schoonmaak is een vereiste.


Wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Tevens bieden we je een uitdagende baan aan in een prettige werkomgeving.


Reageren

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met HRM, via telefoonnummer 085 401 96 84. Direct solliciteren kan door je CV en Motivatiebrief te mailen naar: hrm@pelgromhof.nl.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Alle nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een verklaring omtrent het gedrag (VOG) overhandigen. De kosten hiervoor worden vergoed door Percura Zorg.

 

 

Deel dit bericht

 

Direct soliciteren!

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
CV (Word of PDF):*
Wat je met ons wilt delen:
Bewaartermijn gegevens:*
Ik ben geen robot:*
Captcha