Nieuws & In de Media

Update: Sluiting Pelgromhof

19-03-2020


Geachte bewoner en contactpersoon,

 

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM heeft genomen en de persconferentie van minister Hugo de Jonge zijn wij genoodzaakt de deuren van de Pelgromhof voor onbepaalde tijd te sluiten. Dat betekent dat er vanaf heden geen bezoek meer ontvangen kan worden. Ook kunnen de bewoners niet meer naar buiten om bijvoorbeeld te wandelen, hun naasten te bezoeken of boodschappen te doen.

 

Wij doen dit in het belang van onze bewoners en hun naasten, maar ook voor onze medewerkers. Helaas zien wij geen andere mogelijkheid. Dit is een keuze die wij liever niet hadden willen maken, maar het is, in het belang van iedereen, de enige optie.

 

Het bezoekverbod geldt voor alle bezoekers en alle anderen die niet noodzakelijk zijn voor de zorg binnen de Pelgromhof. Wanneer een bewoner in zijn of haar laatste levensfase is, wordt er uiteraard een uitzondering gemaakt. Dit wordt dan in overleg met onze teammanager zorg besproken. Momenteel zijn er gelukkig geen besmettingen te melden in de Pelgromhof. We doen er dan ook alles aan om dit zo te houden.

 

Voor vragen kunt u ons uitsluitend telefonisch bereiken op telefoonnummer 085 - 401 96 84 of mailen naar info@pelgromhof.nl.

 

Wij hopen op uw begrip! 

 

Met vriendelijke groet,
De directie