Nieuws & In de Media

Vacature Receptionist (Vervuld)

31-08-2015

Omschrijving vacature Receptionist vacature:

Als Receptionist(e) ben je de spin in het web binnen onze organisatie en “het visitekaartje” naar onze gasten. Je bent werkzaam op de afdeling Front Office en rapporteert rechtstreeks aan de Directeur. De Receptionist(e) is verantwoordelijk voor een efficiënte en correcte uitvoering van de operationele werkzaamheden achter de Receptie, zowel face to face als telefonisch. De operationele werkzaamheden voer je van a tot z zelfstandig uit.

De Receptionist(e) werkt adequaat samen met de collega’s Receptionist(es), Locatiemanager, Facilitaire dienst en verzorgende en voert de volgende taken uit:

  • Houdt zich bezig met het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden achter de receptie waaronder ontvangst van gasten, het verschaffen van informatie, beheer van de telefoon, verzorgen van in- en uitgaande post etc., etc.;
     
  • Fungeert als aanspreekpunt voor gasten en handelt vragen en klachten af;
     
  • Bewaakt de kwaliteit en het serviceniveau achter de receptie en zorgt ervoor dat de receptie en ontvangstruimte er altijd netjes en opgeruimd uitziet;
     
  • Voert de procedures en werkprocessen op correcte wijze uit;
     
  • Werkt verkoopgericht (up- en cross selling) en voert commerciële acties uit;
     
  • Informeert de directeur over de dagelijkse gang van zaken en eventueel geconstateerde knelpunten;
     
  • Ondersteunt indien nodig andere afdelingen

 

Functie eisen vacature Receptionist

Wie ben jij?
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en ervaring in een zorghotel heeft de voorkeur. Voor de functie is het beheersen van de Nederlandse taal in woord en schrift een must c.q. een vereiste. Daarnaast heb je kennis van de diverse computerprogramma’s ( Word, Excel, PowerPoint en Exact) waarmee wordt gewerkt.

Gastgerichtheid met een sociaal karakter is voor jou vanzelfsprekend, dit straal je ook uit. Je voelt gasten goed aan en je weet hoe je hen tevreden houdt. Sta je bekend als pro-actief, stressbestendig, een echte teamplayer, commercieel dan is de Pelgromhof wellicht de plek in je volgende carrièrestap.

De kerncompetenties gastgerichtheid, samenwerken, kwaliteitsgerichtheid en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Pelgromhof beschik je over deze competenties.

Kies bewust
Kies je voor Pelgromhof dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 60 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en ervaring.

Afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en ervaring ligt het salaris tussen € 1400,- en maximaal € 1700,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

Reageren:
Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van een actuele pasfoto graag tegemoet via info@percurazorg.nl het aantal uur vermelden waar je voorkeur naar uit gaat.

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 11:00 uur en 12:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven.